Connect with us

Ekonomi

Bardhyl Murmullaku ka mbjell 74 ari sera

Published

on

Ministria e Infrastrukturës dhe Transportit

Fermerët thonë se komuna po i përkrah në forma të ndryshme

Kultivimi i pemëve dhe perimeve në serra, edhe pse i kushtueshëm, po del të jetë mjaft i leverdishëm për fermerët. Duke e parë nevojën e tregut vendor, fermerët nga viti në vit po rrisin sipërfaqet e serrave,  pasi  thonë se nuk  kanë problem më shitjen e prodhimeve bujqësore jashtë sezonit./KlinaPress/

KESCO