Connect with us

Lajmet/Botë

Britania e Madhe bën thirrje të respektohet Kushtetuta pas rrëzimit të Qeverisë

Published

on

Ministria e Infrastrukturës dhe Transportit

Britania bën thirrje të respektohet Kushtetuta, thotë se mbrojtja e qytetarëve duhet të jetë primare në këtë kohë.

Pas rrëzimit të Qeverisë së Kosovës, ndërkombëtarët kanë bërë thirrje që të respektohet Kushtetuta e Kosovës.

Ambasada e Mbretërisë së Bashkuar në Kosovë, përmes profilit të saj në Twitter u ka bërë thirrje të gjithëve që të respektohet Kushtetuta e Kosovës dhe votëbesimi ndaj Qeverisë së Kosovës që ndodhi më 25 mars në Parlament.

KESCO

“Mbretëria e Bashkuar respekton votën e mosbesimit që ndodhi në Kuvend më 25 mars dhe bënë thirrje që Kushtetuta të vazhdojë të respektohet. Mbrojtja e popullit të Kosovës gjatë kësaj urgjence shëndetësore duhet të jetë primare, nga Qeveria në detyrë apo Qeveria e re”, thuhet në njoftimin e ambasadës së Mbretërisë së Bashkuar./KlinaPress./