Connect with us

Ekonomi

Dhjetë ambientet e punës më të bukura në botë

Published

on

SIGMA Banners

Tashmë dihet se të punon në një mjedis të bukur në punë rrit mirëqenien dhe produktivitetin.

Këtë e di mirë Office Snapshots, kompani amerikane e themeluar në vitin 2007, që vitet e fundit është bërë komuniteti më i madh i specializuar në dizajnin e zyrave.

Në faqen e vet, ajo paraqet dhe publikon projektet e reja dhe analizon tendencat e sektorit, me objektivin për të përmirësuar ambientet e punës.

KESCO

Më poshtë, Telegrafi ka përzgjedhur klasifikimin e dhjetë ambienteve të punës më të kërkuara dhe më të shikuara.

Hyatt
Arkitekt: Gensler
Foto: Rafael Gamo
Vendndodhja: Çikago, Illinois, SHBA

Uber EMEA
Arkitekt: Assembly Design Studio / CannonDesign
Foto: Jasper Sanidad
Vendndodhja: Amsterdam, Holandë

Microsoft House
Arkitekt: DEGW
Foto: courtesy of Microsoft Italia
Vendndodhja: Milano, Itali

Hudson River Trading
Arkitekt: Gensler
Foto: Garrett Rowland
Vendndodhja: Nju Jork, SHBA

Sberbank
Arkitekt: Evolution Design
Foto: Evgeny Luchin and Leonid Somov
Vendndodhja: Moskë, Rusi

Adobe
Arkitekt: Gensler
Foto: Mark Cocksedge
Vendndodhja: Londër, Britani e Madhe

WeWork Champs-Élysées
Arkitekt: WeWork
Foto: Teri Bocko
Vendndodhja: Paris, Francë

Netflix
Arkitekt: Form4 Architecture
Foto: John Sutton and Frank Perez
Vendndodhja: Los Gatos, Kaliforni, SHBA

21st Century Fox
Arkitekt: Gensler
Foto: Eric Laignel
Vendndodhja: Nju Jork, SHBA