Connect with us

Shëndetësi

Disa shenjat që tregojnë se mund ta keni kaluar Covid-19 pa e ditur

Published

on

disa-shenjat-qe-tregojne-se-mund-ta-keni-kaluar-covid-19-pa-e-ditur
Mëso shqip – MDIS

Këto janë shenjat që tregojnë se mund ta keni kaluar Covid-19 pa e ditur.

Të gjithë dëshirojmë të dijmë nëse e kemi kaluar apo jo Covid-19, madje shumë prej nesh dyshojmë se e kemi kaluar për shkak të një gripi apo simptome që kemi pasur gjatë këtyre muajëve.

Një doktori i sëmundjeve infektive në Universitetin e Utah, Adam Spivak, është shprehur se kushdo që ka qenë i sëmurë në muajin shkurt mund të ketë qenë më Covid-19 dhe jo me grip.

KESCO

Dhe disa nga shenjat që tregojnë se e keni kaluar janë:

Keni pasur ethe dhe kollë dhe lodhje

Keni humbur nuhatjen dhe shijen e ushqimit: 66% e atyre që janë bartës me koronavirus, kanë këtë simptomë.

E gjithë familja u sëmurë njëkohësit, pavarësisht se dikush më shumë dhe dikush më pak.

Keni pasur shenja në lëkurë që iu shkaktonin kruajtje.

Por nëse dëshironi ta vërtetoni nëse e keni kaluar apo jo këtë sëmundje, e zbulon vetëm testi serologjik.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *