Connect with us

Komuna

Drejtoria për Kulturë, Rini e Sport në Klinë

Published

on

PEX HOST 728×90

KOMUNA KLINË

Drejtoria për Kulturë, Rini e Sport.

Ndanë

KESCO

MIRËNJOHJE

Radio ” Alba ” – Klinë

Për bashkëpunimin, informimin dhe promovimin e aktiviteteve kulturore – artistike dhe sportive të DKRS-së./RadioAlba.eu/KlinaPress./

Mëso shqip – MDIS
Radio Taxi Roberti Banners