Connect with us

Lokale

Emrat e kandidatëve për deputetë nga Nisma- AKR Klinë

Published

on

Shell Banners

Derisa kanë mbetur edhe pak ditë deri te afati ligjor për dorëzimin e listave të kandidatëve për deputetë, partitë tashmë kanë nisur t’i përpilojnë ato.

KlinaPress nga burime brenda Koalicionit Nisma- AKR ka marrë vesh disa nga emrat e mundshëm që do të jenë pjesë e listës zgjedhore.
Nga Klina
Naser Morina Gllarevë Agim Krasniq Perqevë dhe Ferim Gashi Sferkë Avni Gashi Çabiq/KlinaPress/