Connect with us

Kulturë

EPISODI I RI I “SCHENGEN VISA” – NËNTORI TALLET ME TË GJITHË NË AMBASADË

Published

on

ART MOTION

Është lansuar episodi i 17 i serialit të famshëm “Schengen Visa”. Që nga fillimi i episodit mund ta shohim që Nëntori ka ndryshuar. Ai ju premton para të gjithë personazheve tjera nëse ata do t’i binden atij dhe të bëjnë siç thotë ai.

Gjatë gjithë episodit secili mundohet në mënyrën e vet që t’i kryejë sa më mirë “detyrat” e përcaktuara nga Nëntori që në fund të fitojnë para.

KESCO

E para që nuk i bindet Nëntorit është Liria, e cila nuk e godet Idrizin me çekan. Pas Lirisë edhe personazheve tjera u vjen në maje të hundës Nëntori dhe “detyrat” e tij dhe kështu ata revoltohen.

Ndërkohë, Nëntori kyçet brenda në ambasadë dhe vazhdon talljen me personazhet e tjera.

Seriali “Schengen Visa” është prodhim i GjirafaStudios dhe shfaqet vetëm online në GjirafaVideo.com.

Shikojeni episodin e plotë në videon e mëposhtme:

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *