Connect with us

Lajme

Fjalimi i kryeministrit Rama në Samitin e Londrës, flet për Minishengenin

Published

on

Pex Host Big

Kryeministri i Shqipërisë Edi Rama, po merr pjesë në Samitin e BERZH-it, mbi investimet në vitin 2020 të Bankës Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim në Ballkanin Perëndimor.

Rama foli në panelin e kryeministrave.

Ai tha se duhet të punohet së bashku për ndërtimin e një të ardhme krejt ndryshe për fëmijet, larg luftërave.
Rama foli edhe për mini-shengenin.

KESCO

“Ky nuk është mini. Nuk e di kush e ka gjetur këtë fjalën mini. Ky është një integrim regjional i njërës nga katër liritë themelore të Evropës. Ne tek e fundit jemi më të gjatët në rajon. Prandaj shfaq mospajtime si me Anën poashtu edhe me të tjerët”- tha Rama./KlinaPress./