Connect with us

Lajme

Fotografi të armës së konfiskuar nga policia në Klinë

Published

on

Princ Caffe Banners

Aksioni i policisë së ditës së djeshme ka rezultuar me një person të arrestuar, një armë, 10 copë fishekë, një sprej gazlotsjellës, një thikë dhe një automjet.

 

Aksioni ishte kryer ditën e djeshme në Klinë nga njësite policore të ndryshme si dhe Administrata Tatimore e inspektorë të punës.

KESCO

Cak i këtij aksioni ishte lokalet e natës të cilët nuk respektojnë orarin e punës.

Gjithashtu policia ka njoftuar se janë kontrolluar 13 lokacione.

Gjatë implementimit të planit inspektorët kanë filluar me procedurë mbi shkeljet e supozuara – si mos përdorim i arkave fiskale, mos lidhja e kontratave me punëtoret, e shkelje te tjera.

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *