Connect with us

Lajme

Gjykata merr vendim për Tomor Morinën

Published

on

ART MOTION

Është marrë vendim për Tomor Morinën.

Ish-ushtari i UÇK-së Tomor Morina nuk duhet të dorëzohet në Serbi.

Kështu vlerëson Gjykata Gjykata Supreme e cila ka vërtetuar vendimin e Këshillit Penal të Sektorit për krim të organizuar dhe korrupsion në Gjykatën Penale në Shkup.

KESCO

“Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë se Veriut njofton se më 14 gusht 2019 miratoi vendimin për lëndën nr.30/2019 ku vërtetohet vendimi i Këshillit Penal i Sektorit për krim të organizuar dhe korrupsion në Gjykatën Penale – Shkup KIOK-KS.nr 252/19 nga 07.08.2019, i cili vendosi se nuk përmbushen supozimet ligjore për ekstradimin e personit T.M, shtetas i Mbretërisë së Bashkuar dhe Republikës së Kosovës”, thuhet në vendimi e Gjykatës Supreme, transmeton Alsat/KlinaPress/