Connect with us

Lokale

Historia e popullit shqiptar është e mbushur me dhimbje e krenari.

Published

on

Princ Caffe Banners

Lufta për liri e pavarësi është e mbushur me ngjarje heroike e sakrifica të mëdha, 22 vite më parë po zhvillohej beteja treditore në Grabanicë, Qeskovë, Dollovë, Këpuz, e Bokshiq, ku ranë në altarin e lirisë Heronjtë e Kosovës, Myrtë Zeneli e Faruk Elezaj, dhe dëshmorët e Kombit Arben Krasniqi, Xhezair Syla, Qaush Fazlija dhe Isuf Morina.

Liria e pavarësia janë ndërtuar mbi themelet e gjakut të derdhur të dëshmorëve të kombit.
Lavdi e përjetshme!

KESCO