Connect with us

Lokale

Hoxha nga Klina sot dhuroj bukë për mjekët në QKMF!

Published

on

GorenjeKosova

Komuna e Klinës tash e 6 ditë është në karantinë,pas paraqitjes së virusit Covid-19.
Hoxha nga Klina, Blerim Musliu sot ishte në vizitë në QKMF, ku u prit nga drejtori Hekuran Sejdiu dhe stafi i mjekëve në Klinë.Aj shprehi vullnetin e ti qe të hekë bukën për mjekët qe po punojnë 24 orë në QKMF !

Intervista e hoxhë Blerim Musliu për Klina.info :

Pas vizitës qe i’u bëri mjekëve kujdestar në QKMF “Nënë Tereza” Klinë dhe takimin me Hekuran Sejdiu, drejtorin e shëndetësis, ku i shprehi përkrahje morale dhe lutjet me të mira duke i ikurajuar për punën qe bëjnë dhe shprehi se këtë sakrificë nuk do të u’a harron populli.
Secilit njeri do ti jepët mundësia për të dëshmuar gadishmërinë për të kontribuar për të mirën e njerëzimit, në këtë rast mjekët në radhë të parë kanë këtë mundësi, të cilen, populli nuk do te u’a harron.
Kjo gjithashtu na mëson të dimë të vlerësojmë se kush duhet të çmohët në shoqeri dhe kush meriton te jetë VIP.
Për të na mësuar se në cilët sektor duhet të fokusohet investimi në të ardhmen e shkollimi është njeri nga ta.
Pas kësaj Hoxha vendosi në shenje përkrahje morale të i ushqejë mjekët kujdestarë!

KESCO