Connect with us

Lokale

Humanizëm Jo Diskriminim Po

Published

on

Mëso shqip – MDIS

Për Kryetarine Komunës së Klinës Zenun Elezaj dhe Drejtorisë së Administratës së Komunës.
Të nderuar ne Punëtorët e ish Kompanisë së pastrimit NTSH “TIKI” Ndjehemi të anashkaluar nga drejtoria e Administratës së Klinës pasiqe disa punëtorve iu ka vazhduar kontrata e punës nga Komuna e Klinës.
Ndërsa neve si ish punëtor të firmes NTSH “TIKI” nuk na është bërë e njëjta gjë.
Pasiqe edhe punëtorve të ish Kompanisë së pastrimit në qëndren e mjekësisë familjare iu është bërë vazhdimi i kontratës të gjithë punëtorve prandaj ne ish punëtorët:
Xhafer Dobruna
Lulëzim Dobruna
Adriatik Dobruna
Veli Gashi.
Kërkojmë qe edhe ne si punëtorë të kompanisë së pastrimit mos të diskriminohemi nuk e dimë qëllimin nga institucionet e Komunës së Klinës prandaj ne si “ISH” punëtorë kërkojmë që të jemi të barabartë me të gjithë punëtorët e tjerë me heret na është thënë nga drejtoria qe Komuna nuk ka buxhet, si mundët qe buxhet të ketë për qëndren e mjekësisë familjare për të gjithë ndërsa në Komunë nuk posedojnë buxhet të mjaftueshëm.
Ju lutemi që kërkesa jonë të merret parasyshë e mos të bëhet diskriminim./KlinaPress./
Me respektë nga punëtorët që kanë shkruar ketë Kerkesë.!