Connect with us

Lajme

Infektimi i nxënësve me koronavirus, IKSHPK del me këtë njoftim të rëndësishëm

Published

on

infektimi-i-nxenesve-me-koronavirus,-ikshpk-del-me-kete-njoftim-te-rendesishem
COVID-19

Çdo rast i dyshimtë te nxënësit do të hulumtohet dhe gjurmohet menjëherë.

Instituti Kombëtar ka uruar të gjithë nxënësit dhe mësimdhënësit për fillimin e vitit të ri shkollor 2020/2021, duke rekomanduar zbatimin e rregullave te reja në shkollë për ruajtjen e shëndetit.

IKSHPK thotë se është në mbikëqyrje të vazhduar të situatës epidemiologjike e në veçanti prioritet e ka shëndetin e fëmijëve.

KESCO

“Çdo shkollë do ta përcjellë shëndetin e çdo nxënësi përmes Task Forcës së saj dhe Task Forcës komunale duke bërë të mundur identifikimin në kohë reale. Çdo rast i dyshimtë i sëmundjes te fëmijët do të hulumtohet dhe gjurmohet menjëherë. Shëndet të gjithëve”, thuhet në njoftimin e IKSHPK-së.
Ja postimi i plotë i IKSHPK-së:
Instituti Kombëtar i uron të gjithë nxënësve dhe mësimdhënësve vitin e ri shkollor 2020/2021, duke rekomanduar zbatimin e rregullave te reja në shkollë për ruajtjen e shëndetit.

Instituti Kombëtar është në mbikqyrje të vazhduar të situatës epidemiologjike e në veçanti prioritet e ka shëndetin e fëmijëve.

Çdo shkollë do ta përcjellë shëndetin e çdo nxënësi përmes Task Forcës së saj dhe Task Forcës komunale duke bërë të mundur identifikimin në kohë reale.

Çdo rast i dyshimtë i sëmundjes te fëmijët do të hulumtohet dhe gjurmohet menjeherë.

Shëndet të gjithëve!

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *