Connect with us

Ekonomi

Jepni provimet dhe merrni diplomë nga Universiteti i Londrës – mundësi unike nga Kolegji Riinvest

Published

on

ART MOTION

Universiteti i Londrës është një nga universitetet më të mëdha dhe më të larmishme në Mbretërinë e Bashkuar me mbi 120,000 studentë në Londër dhe 50,000 të tjerë duke studiuar në 180 vende për një diplomë të Universitetit të Londrës.

Në mesin e gjithë atyre vendeve, që nga viti i kaluar, bën pjesë edhe Kosova ku pas një punë të pa lodhshme ka marrë tri programe nga Universiteti i Londrës me drejtim akademik nga The London School of Economics and Political Science, i cili është universiteti më i mirë në Evropë.

Drejtimet janë marrë nga Kolegji Riinvest i cili tashmë njihet nga Universiteti i Londrës si recognized teaching center.

KESCO

Ato drejtime janë:
• Data Science and Business Analytics
Në këtë drejtim, Kosova për momentin është vendi i vetëm në Evropë që ofron një drejtim të tillë në nivelin baçellor
• Economics and Politics
Drejtimi më tradicional i LSE-së i cili ka nxjerrë më shumë se 15 nobelistë në fushën e politikës dhe ekonomisë
• Management and Digital Innovation

Drejtimi që bashkon baziken me të ardhmen duke treguar metodat e ndryshme të përdorimit të trendeve të reja digjitale në menaxhment.

Të gjitha ligjeratat mbahen në Kolegjin Riinvest, por janë në gjuhën angleze, mirëpo provimet mbahen në British Council, pasi që provimet dërgohen me postë në Londër dhe vlerësohen nga profesorët atje për të dhënë një vlerësim sa më korrekt dhe të barabartë me studentët të cilët studiojnë atje.

Diploma në fund mban vetëm llogot e Universitetit të Londrës dhe LSE, dhe dërgohet me postë për studentin, apo studenti mund të vendosë të shkojë në Londër për ceremoni të diplomimit.

Aplikimi bëhet përmes Universitetit të Londrës, mirëpo Kolegji Riinvest ka hap pre-application për t’ju ndihmuar në testet si TOEFL, IELTS apo edhe ato të matematikës, dhe çdo procedurë tjetër.

Për këtë mund të aplikoni në uolip.riinvest.net/apply

Kolegji Riinvest (ku edhe mbahen ligjeratat për drejtimet e UoL/LSE) me lokacion është në qendër të Prishtinës, te qafa në Tophane. /KlinaPress/

Për më shumë mund të kontaktoni në:
info@riinvest.net apo në numrat e telefonit si:
038 224 322; 0800 23456