Connect with us

Lokale

Këta janë kandidatët e LDK-së për deputetë nga Klina

Published

on

Ministria e Infrastrukturës dhe Transportit

KlinaPress përmes burimeve të saja se kandidatët nga Klina që do të jenë në listën e LDK-së janë Mirjeta Kalludra, Isuf Berisha

Në legjislaturën e fundit,Mirjeta Kalludra ishte pjesë e Kuvendit të Kosovës/KlinaPress/