Connect with us

Komuna

Koronavirusi – Zonë kufitare në Klinë

Published

on

Korporata Energjetike e Kosovës Banners

Forca të Policisë së Kosovës janë pozicionuar në hyrje/dalje të qyteti të Klinës, pas vendimit të Qeverisë “Kurti” që kjo komunë dhe Vitia të futen në karantinë.

Klina info ka bërë disa fotografi në hyrje-dalje të Klinës.

KESCO

Ndryshe, kryeminstri, Albin Kurti në konferencë për medie ka thënë se ky venedimi i Qeverisë u mor pas konfirmimit të rasteve me coronavirus.

Po ashtu Qeveria mori vendim që nga 16 mars të pezullohen përkohësisht të gjitha linjat në aeroport, përveç atyre ushtarake dhe medicinale.

Ndërprerja e transportit ndërurban, mbyllja e kufijve dhe mbyllja e qendrave tregtare e lokaleve, janë të tjera masa të marra nga Qeveria.

Mëso shqip – MDIS
Mëso shqip – MDIS