Connect with us

Aktuale

Kosova njëra ndër vendet më të prekura nga Covid-19

Published

on

Princ Caffe Banners

 

KESCO

 

Kosova tani për tani është njëra ndër vendët më të prekura nga covid-19.

Nga mos respektimi i masave paraprake nga vetë qytetarët, vendi jonë, po rrezikohet më shumë çdo ditë.

Pasi që disa qytetarë dhe të rinjë kanë mendime se virusi nuk egziston, ata nuk shofin masat të cilat janë të obliguara, dhe të pa furnizuara me mjetet e duhura, ata dalin nga shtëpitë e tyre dhe venë në rrezikë jetën e tyre, prandaj kjo po bëhët rrezikshmëri dhe për të rinjët, por dhe për të moshuarit të cilët kanë dhe imunitetin e dobët.

Tani për tani covid 19 është përhapur në të gjitha komunat e Kosovës por njëra nga komunat me të prekura padyshim është dhe Prizreni. Ku dhe po shihet mos respektimi i masave nga qytetarët./KlinaPress/

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *