Connect with us

Sporti/Ndërkombëtarë

Kosova përballet me Greqinë në Ligën e Kombeve

Published

on

Schengen Visa

Sot është duke u hedhur shorti në kuadër të kompeticionit “Nations League”.

Shorti po zhvillohet në Amsterdam të Holandës, me Kosovën dhe Shqipërinë pjesëmarrëse.

Ndërsa Kosova do të jetë në grupin C së bashku me Slloveninë, Moldavinë dhe Greqinë

KESCO

Liga C

Grupi A

1. Azerbejxhani

2. Luksemburgu

3. Qipro

4. Mali i Zi

Grupi B

1. Estonia

2. Armenia

3. Maqedonia e Veriut

4. Gjeorgjia

Grupi C

1. Kosova

2. Sllovenia

3. Moldavia

4. Greqia

Grupi D 1. Lituani

2. Kazakistani

3. Bjellorusinë

4.Shqipëria

/Gazeta Sinjali/