Connect with us

Lokale

Kryetari i OVL-së së UÇK-së në Klinë viziton stacionin policor në Klinë

Published

on

kryetari-i-ovl-se-se-uck-se-ne-kline-viziton-stacionin-policor-ne-kline
Korporata Energjetike e Kosovës Banners

Kryetari i OVL së UÇK-së në Klinë, Hajdin Balaj, me anëtarin e kryesisë, Zenel Bashota, vizituan stacionin policor në Klinë, veçanërisht komandantin e këtij stacioni, Ragip Bytyçi, i cili është emruar tani si komandant. Vizita ishte shkas i urimit të komandantit për postin e ri si dhe i bisedës për bashkëpunim në mes OVL-së së UÇK-së, dhe stacionit policor në Klinë./Klina.info

The post Kryetari i OVL-së së UÇK-së në Klinë viziton stacionin policor në Klinë appeared first on Klina.info.

KESCO
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *