Connect with us

Lajme

Ky është vendi në Leskoc komuna e Klinës ku është konfirmuar rasti i prekjes me Corona

Published

on

Princ Caffe Banners

Ky është vendi në Leskoc komuna e Klinës ku është konfirmuar rasti i prekjes me Corona Virus, e që në këtë rast bëhet fjalë për një shtetase italiane.
Është institucioni i Caritas Umbria këtu janë të strehuar shumë fëmijë që janë nën kujdesin e këtij institucioni i cili është ndër instititucionet më bamirëse që ka Kosova, në këtë vend ndihmojn njerëz nga vendet e Europës të cilët vijnë vullnetarisht për të ndihmuar në këtë institucion.
Ne duhet të jemi të kujdesshëm të mos krijojmë panikë dhe të raportoimë nese kemi simptoma të këtij virusi që ka trembur gjithë botën.

Nga Jeronim Balaj