Connect with us

Lajme

Legjenda e UÇK-së Mujë Krasniqi, në posbllokun e policisë serbe (VIDEO)

Published

on

Ministria e Infrastrukturës dhe Transportit

Legjenda e UÇK-së Mujë Krasniqi atë ditë ishte në fshatin e tij në Çabiq, rreth orës 12:20 Mujë Krasniqi është informuar përmes radiolidhjes se në Gllogjan është sulmuar familja Haradinaj, Muja menjëherë u ngrit në këmb dhe mori vendim që menjëherë ta sulmojmë policinë serbe në Kijevë, më kujtohen fjalët e Mujë Krasniqit kur na tha:

Muja i kishte tri gëzime:

1. Dështimi i forcave serbe në Gllogjan,
2. Forcat serbe hiq mirë nuk kishin kaluar në Gllogjan,
3. Të them të drejtën edhe në Kijevë hiq mirë nuk kaluan policia e serbisë./KlinaPress./

KESCO