Connect with us

Ekonomi

Mbyllet rruga Kaçanik-Hani i Elezit

Published

on

GorenjeKosova

Ministria e Infrastrukturës njofton publikun se për shkak të aktiviteteve për instalime të sistemeve të automatizuara të trafikut dhe për sigurinë publike, është e nevojshme mbyllja e përkohshme e rrugës nacionale N2 Kaçanik-Hani i Elezit, zona e rrëshqitjes.

Ministria thotë se kjo rrugë do të jetë e mbyllur nga data 3 deri më 6 shtator, konkretisht nga ora 08:00 deri në orën 17:00.

Në fund, Ministria e Infrastrukturës kërkon mirëkuptim nga ana e pjesëmarrësve në komunikacion. /KlinaPress/

KESCO