Connect with us

Ekonomi

Ministri Bislimi aprovoi Planin Operacional për Pakon Fiskale Emergjente

Published

on

Shell Banners

Ministri i Financave dhe Transfereve, Besnik Bislimi, mori vendim për aprovimin e Planit Operacional për Pakon Fiskale Emergjente.

Sipas këtij vendimi obligohen të gjitha institucionet dhe njësitë përkatëse të propozojnë vendimet shtesë dhe të ndërmarrin të gjitha masat e nevojshme për zbatimin e Planit Operacional për Implementimin e Pakos Fiskale Emergjente.

Ky vendim hyn në fuqi nga dita e sotme./KlinaPress./

KESCO