Connect with us

Lokale

Mungesa e ngrohjeve në shkollën fillore “Motrat Qiriazi” në Klinë!

Published

on

Princ Caffe Banners

Prindërit e fëmijëve të cilët vijojnë mësimin në shkollën fillore “Motrat Qiriazi” në Klinë , janë të habitur dhe të shqetësuar sepse në këtë shkollë nuk ka ngrohje.Ata thanë se nëse vazhdon kjo gjëndje do ti ndalin femijët e tyre nga kjo shkollë./KlinaPress./