Connect with us

Lokale

Ndryshon orari, gastronomët punojnë deri në 22:30, pas këtij orari vetëm në ambiente të hapura

Published

on

ndryshon-orari,-gastronomet-punojne-deri-ne-22:30,-pas-ketij-orari-vetem-ne-ambiente-te-hapura
PEX HOST 728×90

Sonte Qeveria “Hoti” ka marrë vendim për funksionimin e gastronomisë në këtë kohë pandemie,

Ky është njoftimi:

Të gjitha subjektet që ofrojnë shërbime të gastronomisë (restorantet, kafiteritë, klubet e natës etj.);

KESCO

18.1. U ndalohet funksionimi nga ora 22:30 deri në 05:00 në gjithë territorin e Republikës së Kosovës;

18.2. Jashtë këtij orari mund të punojnë vetëm në hapësira të hapura duke respektuar largësinë prej 2 metrash ndërmjet tavolinave, si dhe shërbimet take-aëay (merre me vete), gjithnjë në përputhje me udhëzimet e përcaktuara në Manualin për mbrojtjen nga përhapja e COVID-19.

The post Ndryshon orari, gastronomët punojnë deri në 22:30, pas këtij orari vetëm në ambiente të hapura appeared first on Klina.info.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *