Connect with us

Auto

Netflix jashtë sistemit, mijëra përdorues nuk munden të kyçen në llogaritë e tyre

Published

on

netflix-jashte-sistemit,-mijera-perdorues-nuk-munden-te-kycen-ne-llogarite-e-tyre
COVID-19

Netflix nuk është e qasshme në një pjesë të madhe të Britanisë dhe Europës duke lënë qindra mijëra njerëz të paaftë për të parë shfaqjet e tyre të preferuara.

Përdoruesit në Mbretërinë e Bashkuar, Francë, Belgjikë, Hollandë dhe vende të tjera të Evropës thjesht u thuhet “diçka është gabim” kur provojnë të kyçen.

KESCO

Të tjerët janë duke marrë mesazhe gabimi ‘NSES-504’ me shikuesit që luftojnë në mënyrë të dëshpëruar për të hyrë në shfaqjet e tyre televizive dhe filmat e zgjedhur.

Krejt kjo vjen pasi Virgin Media përjetoi një ndërprerje mbarëkombëtare.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *