Connect with us

Lokale

Nga 225 testime vetëm 9 kanë rezultuar pozitiv me COVID-19.

Published

on

nga-225-testime-vetem-9-kane-rezultuar-pozitiv-me-covid-19.
GorenjeKosova

Dita e tretë me radhë kur ne të gjithë po i marrim rezultatet e angazhimit të përbashkët.

Sot kanë rezultuar të shëruar nga COVID-19, 17 qytetarë tanët.
Ndërsa nga 225 testime vetëm 9 kanë rezultuar pozitiv me COVID-19.

Ju falemnderit për besimin, bashkëpunimin e solidaritetin!

KESCO

Faleminderit personelit shëndetësor, policëve, zjarrëfiksëve, kryetarëve të komunave, administratës, pastruesëve dhe të gjithëve të angazhuar në këtë betejë të përbashkët!

Vazhdojmë së bashku, me kujdes dhe vëmendje!

#mosurelakso

The post Nga 225 testime vetëm 9 kanë rezultuar pozitiv me COVID-19. appeared first on Klina.info.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *