Connect with us

Lokale

Nga qyteti i Karantinës! KLINE

Published

on

SIGMA Banners

Nga qyteti i Karantinës!

Qytetarët nuk kanë nevojë për Panik.
Veprime konform udhëzimeve të OBSH-së dhe IKSHPK-së për masat parandaluese ndaj virusit COV-19.

Shëndetësia ka specifikat e veçanta profesionale.
Është obligim i jonë moral dhe profesional të kujdesemi për shëndetin e pacientëve, pavarësisht situatës.

KESCO

QKMF “Nënë Tereza”-Klinë