Connect with us

Life/Bizare

Një avion bëhet spital për koronavirus

Published

on

Ministria e Infrastrukturës dhe Transportit

Edhe një avion bëhet spital për koronavirus.

Gjermani e gatshme për t’i ndihmuar shtetit fqinjë Francës, në një kohë kur bota po përballet me pandeminë koronavirus.

Një avion i forcës ajrore gjermane Airbus “Medivac”, po përgatitet si një njësi e kujdesit intensive, për të strehuar pacientët me koronavirus.

KESCO

Pra, Gjermania ka ofruar ndihmë për të trajtuar pacientët kritikë me COVID-19, nga Franca fqinje.

Franca po përpiqet të përballojë numrin e rasteve në rritje me një sistem të mbingarkuar të kujdesit shëndetësor (Reuters/VOA)./KlinaPress./