Connect with us

Lajmet/Botë

NJOFTIM I RËNDËSISHËM PËR SHQIPTARËT NË DANIMARKË

Published

on

Korporata Energjetike e Kosovës Banners

Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme informon të gjithë qytetarët që ndodhen në Danimarkë, se Shërbimi Danez i Emigracionit ka vendosur të mos marrë parasysh periudhën e tejkalimit të vizës afat-shkurtër, në rast se qytetarët nuk kanë pasur mundësi të lenë Danimarkën, për shkak të anulimit të fluturimit, ose shkaqe të tjera që i kanë detyruar të qëndrojnë në shtetin danez.

Por, MEPJ gjithashtu bën me dije se nuk ёshtё e mundur tё aplikohet pёr shtyrje vize afat-shkurtёr pasi Shёrbimi Danez i Emigracionit do tё jetё i mbyllur. Qytetarët nuk do të mund të aplikojnë as online, pranё Policisё Daneze./KlinaPress./