Connect with us

Politikë

Pas vendimit të Qeverisë, presidenti thërret konferencë të jashtëzakonshme për media

Published

on

Korporata Energjetike e Kosovës Banners

Presidenti i vendit ka thirrur konferencë të jashtëzakonshme për media.

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi ka thirrur konferencë për media pas vendimit të qeverisë për vendosjen e masave për kufizimin e lëvizjes së qytetarëve të Kosovës, i cili bie në kundërshtim me kushtetutën e Kosovës.

Presidenti Thaçi do të dalë në konferencë në orën 22:30, në ndërtesën e presidencës. Vendimi për kufizim të lëvizjes së qytetarëve paraqet shmangie nga të drejtat dhe liritë e njeriut që garantohen me Kushtetutën e Kosovës.

KESCO

Kufizimi i lirive dhe të drejtave të qytetarëve mund të bëhet vetëm kur shpallet Gjendje e Jashtëzakonshme./KlinaPress./