Connect with us

Privatësia

Privatësia

Kjo është Politika e Cookie për KlinaPress, e arritshme nga https://www.klinapress.com

Arefarë janë cookie-t

Siç është praktikë e zakonshme me pothuajse të gjitha faqet e internetit profesionale, kjo faqe përdor cookie, të cilat janë skedarë të vogël që janë shkarkuar në kompjuterin tuaj, për të përmirësuar përvojën tuaj. Kjo faqe përshkruan se çfarë informacioni ata mbledhin, si i përdorim ato dhe pse ndonjëherë kemi nevojë për t’i ruajtur këto cookie. Ne gjithashtu do të ndajmë se si ju mund të parandaloni që këto cookie të ruhen, megjithatë kjo mund të minimizojë ose “prishë” elementë të caktuar të funksionalitetit të faqeve.

Për më shumë informacione mbi cookies, shihni artikullin Wikipedia në Cookies HTTP.

Si i përdorim cookies

Ne përdorim cookie për një sërë arsyesh të detajuara më poshtë. Fatkeqësisht në shumicën e rasteve nuk ka mundësi standarde të industrisë për të çaktivizuar cookie-t pa çaktivizuar plotësisht funksionalitetin dhe veçoritë që ato shtojnë në këtë sit. Rekomandohet që të lini të gjitha cookie-t nëse nuk jeni të sigurt nëse i duhen apo jo në rast se ato përdoren për të ofruar një shërbim që përdorni.

Pamundësimi i Cookies

Ju mund të parandaloni vendosjen e cookies duke rregulluar cilësimet në shfletuesin tuaj (shikoni Ndihmuesin e shfletuesit tuaj se si ta bëni këtë). Jini të vetëdijshëm që çaktivizimi i cookies do të ndikojë në funksionalitetin e këtij dhe shumë faqeve të tjera që vizitoni. Abaktivizimi i cookies zakonisht do të rezultojë në paaftësi gjithashtu të funksionimit dhe veçorive të caktuara të kësaj faqe. Prandaj rekomandohet të mos i çaktivizoni cookies.

Cookies Ne Vendosim

Cookie-t në lidhje me buletinet e postës elektronike Kjo faqe ofron shërbime të abonimit të buletinit ose postës elektronike dhe cookies mund të përdoren për të kujtuar nëse jeni regjistruar tashmë dhe nëse duhet të tregoni njoftime të caktuara të cilat mund të jenë të vlefshme vetëm për përdoruesit e abonuar / abonuar.
Cookies të palës së tretë

Në disa raste të veçanta, ne përdorim gjithashtu cookie të siguruara nga palë të treta të besuara. Seksioni vijues detajon cilat cookie të palëve të treta mund të hasni përmes kësaj faqe.

Herë pas here ne testojmë veçori të reja dhe bëjmë ndryshime delikate në mënyrën e dorëzimit të faqes. Kur ne jemi akoma duke testuar veçori të reja, këto cookie mund të përdoren për të siguruar që ju të merrni një përvojë të qëndrueshme, ndërsa në faqe, ndërsa siguroni të kuptojmë se cilat optimizime përdoruesit tanë i vlerësojnë më shumë.
Më shumë informacion

Shpresojmë që kjo ka sqaruar gjërat për ju dhe siç u përmend më parë nëse ekziston diçka për të cilën nuk jeni të sigurt nëse keni nevojë apo jo, zakonisht është më e sigurt të lini cookies të aktivizuara në rast se ndërveprojnë me një nga karakteristikat që përdorni në faqen tonë. Kjo politikë e Cookies u krijua me ndihmën e gjeneratorit të shablloneve të politikave të cookies dhe gjeneratorit të WebTerms.

Sidoqoftë, nëse ende jeni duke kërkuar më shumë informacione, atëherë mund të na kontaktoni përmes një prej metodave tona të preferuara të kontaktit:

Duke vizituar këtë lidhje: https://www.klinapress.com