Connect with us

Lokale

Qebaptore ” Grill House ” ju dhuron bukë policies dhe mjekëve në QKMF në Klinë!

Published

on

COVID-19

Klina tani e sa ditë është në izolim nga virusi Corona, dhe punë më të madhe këto ditë e kanë policia edhe mjekët.
Një gjest human nga mishtore ” Te Ismeti ” e cila pasiqë duhët të respektohet vendimi i qeveris, ka vendosur që të përgatitë bukë në shtëpi për policët dhe mjekët e QKMF në Klinë, dhe u’a ka dërguar nëpër pikat ku janë në detyrë !/Klinainfo/

KESCO