Connect with us

Lokale

Radhë të gjata për të marrë asistencën sociale

Published

on

Princ Caffe Banners

Radhët të gjatë janë krijuar në mëngjesin e sotëm,ne Klinë dhe Kosovë teksa shumë familje që janë në asistencë sociale, sot do të marrin dy pagesa njëkohësisht, kjo pas vendimit të qeverisë. Policia po mban rendin

për një numër të madh të qytetarëve të cilët po presin për të marrë këto pagesa, në kohën kur në vend po vazhdojnë çdo ditë raste të reja të pandemisë globale Covid-19./KlinaPress./