Connect with us

Lokale

Radhët e gjata edhe sot te mulliri në Pograxhë

Published

on

Schengen Visa

Radhat e gjata edhe sot te mulliri në Pograxhë

Një lexues i Klina info na ka dërguar video dhe foto ku tha se që nga ora 6 e mëngjesit jemi para mullirit në fshatin Pograxhë të Klinës për t’u furnizuar me miell. Gjithashtu tha se ata që kanë dërguar miell në këtë mulli, mund ti marrin vetëm nga 50KG./KlinaPress./
Video Player