Connect with us

Lajme

Rruga Leonard Palucaj në gjendje të veshtirë.!

Published

on

Ministria e Infrastrukturës dhe Transportit

Pas reshjeve të medha të shiut të cilat kan nisur mbremë dhe kan vazhduar sot terë ditën,rruga Leonard Palucaj është në gjendje jo të mirë dhe shumë veshtirë për tu kaluar.
Banorët dhe bizneset e kësaj pjese janë ankuar se janë të bllokuat sa herë qe bie shi./KLINAPress.com/

KESCO