“Duke parë se ministri Bytyqi dhe individë aty-këtu po tentojnë që këtë ligj tepër domethënës ta kthejnë në merita e dekorata për vetën e tyre, SBASHK-u reagon duke kujtuar opinionin se ishte SBASHK-u, që me mund e sakrifica për 5 vite me radhë arriti të ndikojë pozitivisht të përgjegjësit që të punohet projektligji për vitet e 90-ta dhe që ai pastaj të kthehet në ligj – kjo u bë me mund e sakrifica”, thuhet në reagimin e SBASHK-ut.

“Ministri Bytyqi ka mundur tani e 4 muaj ta nënshkruaj Udhëzimin Administrativ, që mundëson fillimin e aplikimeve te punëtorëve të viteve të 90-ta, që janë pensionuar. Ai nuk e bëri me kohë as këtë veprim, po e priti momentin e fundit. E këshillojmë ministrin Bytyqi dhe ca të tjerë të mos krenohen me frytet e punës së të tjerëve”, vijon deklarata.

KESCO