Connect with us

Lajme

Tahiri: 100% të përkushtuar për zhvillimin e komunave të Kosovës

Published

on

Schengen Visa

Sekretari i Përgjithshëm i AAK-së, Besnik Tahiri ka thënë se në dy vitet e fundit ka pasur 128 milionë buxhet më shumë për komunat.

Përmes një postimi në Facebook, Tahiri ka shkruar se gjatë këtyre dy viteve ka pasur trajtim pa dallime politike dhe perspektivë zhvillimore për komunat.

Postimi i plotë:

KESCO

Në dy vite 128 milionë më shumë për komunat

Fakte për ata që flasin për menaxhimin e buxhetit të dhëna vetëm për komunat në mes vitit 2017 dhe 2019:

91 milionë euro më shumë për komunat nga Granti i Përgjithshëm;

21.5 milionë euro më shumë nga Granti Specifik për Arsimin Parauniversitar;

9.2 milionë euro më shumë nga Granti Specifik për Shëndetësi.

Këtu nuk përfshihen investimet dhe projektet kapitale nga qeveria. Trajtim pa dallime politike dhe prespektivë zhvillimore për komunat.

100% të përkushtuar për zhvillimin e komunave të Kosovës. /KlinaPress/