Connect with us

Lajme

Tahiri: Reforma në Administratën Publike nga Qeveria Haradinaj ka filluar të jap rezultatet e para

Published

on

SIGMA Banners

Sekretari i Përgjithshëm i AAK-së, Besnik Tahiri, ka thënë se reforma në Administratën Publike nga Qeveria Haradinaj ka filluar të jap rezultatet e para:

Kjo pasi që sipas tij, deri në nëntor, do të kompletohet e tërë rregullativa për Pakon e Ligjeve të Reformës së Administratës Publike.

Në këtë drejtim, Tahiri ka thënë se janë duke u trajtuar dhe definuar:

KESCO

– Shtesat për kushte të vështira/dëmshme të punës;

– Shtesat për punë jashtë orarit të punës për nëpunësit e shërbimit publikë dhe nëpunësit administrativë e mbështetës;

– Shtesa e posaçme për nëpunësit e sistemit shëndetësor.

“100% kujdes dhe vlerësim për punën që ekspozohet nga rreziqet! #100%Shtet #100%Kosova”, ka shkruar Tahiri në Facebook. /KlinaPress/