Connect with us

Lajme

Të burgosurit në Kosovë do të komunikojnë përmes Skype me familjarët

Published

on

Pex Host Big

Në qendër korrektuese dhe të paraburgimit në Kosovë është instaluar aplikacioni Skype, si mënyrë për të zgjidhur çështjen e komunikimit dhe moscenimin e të drejtës së asnjë të burgosuri.

Këtë e ka bërë të ditur përmes “Facebook”-ut ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu.

“Meqë për shkak të shëndetit të burgosurve kemi ndërprerë vizitat e familjarëve tashmë secili i burgosur ose në paraburgim mund të komunikojë përmes Skype me familjarët e tij”, shkruan Haxhiu./KlinaPress./

KESCO