Connect with us

Sporti/Ndërkombëtarë

Tre skenarët e mundshëm të Serie A

Published

on

SIGMA Banners

Orët vendimtare për fatin e Serie A, këta janë tre skenarët e mundshëm.

Orët e ardhshme mund të jenë vendimtare për Serie A. Në fakt, është caktuar një konferencë e Lega përmes videokonferencës, në të cilën do të diskutohet rifillimi i mundshëm i edicionit së ligës, si dhe hapat e ardhshëm pas pandemisë koronavirus.

Siç është raportuar nga La Stampa, në dy ditët e fundit klubet e Serie A kanë filluar të bëhen gjithnjë e më pesimiste për mundësinë e të qenit në gjendje të përmbyllin ligën.

KESCO

Numri i personave të infektuar në Itali midis të dielës dhe të hënës tregoi një kthesë të vogël, por ende mbetet shumë i lartë dhe për këtë arsye, shumë drejtues tani po bëjnë presion për një ndalesë përfundimtare, përcjell lajmi.

Gjatë takimit, për këtë arsye, disa klube madje mund të propozojnë për shpalljen e ligës tashmë të mbyllur në javën e 26-të. Nëse me të vërtetë ishte vendimi i marrë, do të bëhej më e lehtë të mund të përcaktohej dëmi ekonomik i pësuar si rezultat i pandemisë. Takimet e fundit, në të vërtetë, kanë zbuluar vështirësinë për të qenë në gjendje të përcaktojnë cilat do të jenë pasojat negative, pa e ditur nëse sezoni do të përfundojë apo jo.

Sidoqoftë, ky është një mendim që nuk ndahet nga të gjithë dhe madje shumica e klubeve dhe drejtuesit e Lega janë gjithashtu të një ideje tjetër: duhet të jetë qeveria të thotë nëse Seria A mund të rifillojë apo jo.

Gjithashtu nuk duhet të harrohet se ekzistojnë kontrata ekzistuese të cilat nuk mund të shmangen automatikisht, por edhe për momentin, nuk ka kufizime të tilla ekonomike të ngutshme që mund të justifikojnë menjëherë një vendim të tillë drastik./KlinaPress./

Radio Taxi Roberti Banners
Radio Taxi Roberti Banners