Connect with us

Lajme

Vendim i duhur, obligohen bizneset private të bëjnë dezinfektimin e objekteve

Published

on

PEX HOST 728×90

Suhareka ka marrë vendim që të obligohen të gjitha firmat-bizneset të bëjnë dezinfektimin e hapësirave para dhe përreth objekteve, me qëllim të mirëmbajtjes së ambientit.

Një vendim i tillë do të duhej të merrej në të gjitha komunat e Kosovës me qëllim të parandalimit të përhapjes së koronavirusit.

“Sapo kam lëshuar urdhëresen, e cila i obligon të gjitha firmat-bizneset të bëjnë dezinfektimin e hapësirave para dhe përreth objekteve, me qëllim të mirëmbajtjes së ambientit.

KESCO

Natyrisht për të vepruar në përputhje me situatën e krijuar, që të jemi sa më vigjilent përballë saj” shkruan kryetari Muharremaj në njoftim./KlinaPress./