Connect with us

Lokale

Zbulohen pllakat e shtabeve të UÇK-së në Sferkë dhe Përqevë !

Published

on

Mëso shqip – MDIS

Organizatat e dalura nga lufta,dega në Klinë ka zbuluar pllakat e shtabeve të UÇK-së në shtëpinë e Shpend Gashit në Përqevë dhe në shkollën e Sferkës,ku ishte gjatë luftës shtabi !

KESCO
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *