Connect with us

Lajmet/Botë

Zvicrra ndihmon Kosovën në luftën kundër koronavirusit

Published

on

Pex Host Big

Agjencia Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim (SDC) sapo ka ndarë 500,000 franga zvicerane për të ndihmuar Kosovën të luftojë virusin COVID-19.

Në koordinim me donatorët e tjerë dhe UNDP në Kosovë, kjo mbështetje do të sigurojë ventilatorë për shpëtimin e jetës, që pritet të arrijnë në Kosovë deri në mes të prillit,

Zvicra e lavdëron Qeverinë e Kosovës për masat e marra deri më tani dhe profesionistët e shëndetit dhe përgjigjet e tjera të para për përkushtimin e tyre në luftimin e COVID-19, duke mbrojtur kështu jetën dhe shëndetin e qytetarëve të Kosovës./KlinaPress./

KESCO