Connect with us

Lajme

Zyra e kryeministrit Kurti e siguron shëndetin në udhëtime jashtë vendit për një vit

Published

on

Ministria e Infrastrukturës dhe Transportit

Kryeministri, Albin Kurti bashkë me zyrtarët e tij e ka bërë sigurimin e shëndetit në udhëtimet jashtë vendit.

Tenderi i cili është realizuar me procedurë të koutimit quhet “Shërbime të sigurimit të shëndetit në udhëtim”.

Në vlerë prej 4.823,50 euro është përzgjedhur kompania “Sigal Uniqa Group Austria” SH.A, shkruan lajmi.net.

KESCO

Lënda e kontratës është 1, Sigurimi i shëndetit në udhëtim për vendet e shengenit, sasia 96. 2, Sigurimi i shëndetit në udhëtim për vendet e SHBA-së, sasia 54, dhe 3, Sigurimi i shëndetit në udhëtim për vendet në Britani të Madhe, sasia 41./KlinaPress./