Connect with us

Sporti/Ndërkombëtarë

Zyrtare, Premier League merr këtë vendim

Published

on

Ministria e Infrastrukturës dhe Transportit

Ka përfuduar takimi I klubeve anlgeze me drejtuesit e Premier League.

Pas kësaj mbledhje është marrë vendim që kjo ligë të mbetet e pëzulluar edhe për një kohë të pacaktuar dhe do të rinis vetëm atëher kur situata të jetë më e sigurt, shkruan IndeksOnline.

Gjithashtu në këtë mbledhje është vendosur që të bëhet një donacion prej 120 milionë sterilash për Sistemin shëndetësor Kombëtar.

KESCO

Klubet kanë rënë dakord që të ndihmojnë edhe klubet e kategorisë së pestë me një shumë prej 125 milionë sterilash si dhe është konfirmuar vazhdimi i negociatava me lojtarët për zvogëlimin e rrogës deri në 30%